care labels

Magazin etichete

Atelier etichete textile

Atelier etichete textile imprimate, pentru haine sau orice produs textil, tiparite pe satin sub forma de etichete de brand sau etichete de compozitie

Atelier personalizare

Atelier personalizare etichete textile

Prin atelierul de etichete vă putem crea etichete de marcă cu numele companiei și logo-ul dvs..
Se pot include compoziția țesăturii, instrucțiuni de îngrijire a spălării și avertismente de siguranță, dacă este necesar.
Vă putem adăuga, de asemenea, marca / logo-ul și mărimea la aceste etichete dacă preferați să aveți o singură etichetă pe hainele dvs.

De asemenea realizam etichete de compozitie, etichete de marimi sau etichete brand

care and content labels

Atelierul de etichete

Importanta etichetelor de compozitie

Etichetele de îngrijire sunt esențiale atunci când luați decizia de a cumpăra articole, în special îmbrăcăminte. Fără îndrumarea unei etichete exacte de îngrijire sau de conținut, nu s-ar ști cum să îngrijești corect o anumită îmbrăcăminte care, pe termen lung, ar putea strica materialul.
Esti in cautare de etichete textile pentru articole vestimentare? Solicita oferta. Personalizam la comanda etichete din satin si poliamida sau carton.

Clothing Care Labels

pentru orice produs textil

Etichete personalizate

Spune-le clienților din ce este fabricat produsul tău și cum să-l îngrijească cu o etichetă de îngrijire atașată la îmbrăcăminte. Oricine vinde îmbrăcăminte sau textile pentru uz zilnic trebuie să respecte obligația de etichetare a textilelor. În acest scop, etichetele noastre de îngrijire sunt alegerea potrivită. Indiferent dacă aveți nevoie de cantități mici sau mari, cu simbolurile noastre standardizate de îngrijire vă puteți îndeplini cu ușurință această obligație

custom washing labels

O etichetă de compozitie adecvată contribuie la durata de viață a articolelor de îmbrăcăminte și arată unde a fost produsă îmbrăcămintea.
De asemenea, este posibil să adăugați informații suplimentare la o etichetă de îmbrăcăminte, cum ar fi numele mărcii dvs., adresa unui site web, materialele din care este confecționată îmbrăcămintea sau cât de ecologică este îmbrăcămintea.

Aflați mai multe despre etichetele noastre imprimate din material textil

Atelier etichete textile ETITECH

Produsele Etitech sunt personalizate conform cerințelor dumneavoastră și sunt tipărite folosind metode de imprimare digitală la cea mai înaltă calitate.
Acest lucru permite un timp de producție foarte rapid și pierderi minime.

Povestește-ne despre proiectul tău și îți vom oferi sfaturi cu privire la tipul de etichete pe care să le folosești.